Якщо Ви хочете передати пакунок з України до Німеччини чи іншої країни Європи, вибирайте звідки та куди Ви передаєте та замовляйте перевезення з найкращим перевізником.

Політика конфіденційності / Datenschutzerlärung

Захист даних для нас дуже важливий. Тому ми дуже серйозно ставимося до захисту ваших даних. Ми хочемо, щоб ви завжди були в безпеці при використанні наших інтернет-послуг і точно знали, які дані зберігаються і використовуються. Ми дотримуємося принципу уникнення даних та економії даних. Підставою для цього є чинне в Німеччині законодавство у вигляді Федерального закону про захист даних та Загального регламенту ЄС про захист даних. Тут ви можете дізнатися, які дані ми збираємо і як ми їх використовуємо.

Загальне повідомлення та обов’язкова інформація

Визначення відповідального органу

Відповідальним органом за обробку даних на цьому веб-сайті є:

Відповідальний орган самостійно або спільно з іншими приймає рішення про цілі та засоби обробки персональних даних (наприклад, імена, контактні дані тощо).

Відкликання згоди на обробку персональних даних

Деякі операції з обробки даних можливі тільки з Вашої прямої згоди. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час. Для відкликання достатньо неформального повідомлення електронною поштою. Законність обробки даних, здійсненої до моменту відкликання, залишається незмінною після відкликання.

Право на подання скарги до компетентного контролюючого органу

Як суб’єкт персональних даних, Ви маєте право подати скаргу до компетентного наглядового органу у разі порушення захисту персональних даних. Компетентним наглядовим органом з питань захисту персональних даних є Державний уповноважений із захисту персональних даних федеральної землі, в якій знаходиться зареєстрований офіс нашої компанії. За наступним посиланням можна ознайомитися з переліком відповідальних за захист персональних даних та їх контактними даними: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Право на перенесення даних

Ви маєте право на те, щоб дані, які ми обробляємо автоматично на підставі вашої згоди або на виконання договору, були передані вам або третім особам. Дані надаватимуться у машинозчитуваному форматі. Якщо Ви вимагаєте безпосередньої передачі даних іншій відповідальній стороні, це буде зроблено лише настільки, наскільки це технічно можливо.

Право на інформацію, виправлення, блокування, видалення

В рамках чинного законодавства Ви маєте право в будь-який час безкоштовно отримати інформацію про Ваші збережені персональні дані, походження даних, їх одержувачів та мету обробки даних, а також, у відповідних випадках, право на виправлення, блокування або видалення цих даних. У зв’язку з цим, а також з інших питань, що стосуються теми персональних даних, Ви можете зв’язатися з нами в будь-який час за допомогою варіантів контактів, вказаних у відбитку.

SSL або TLS шифрування

З міркувань безпеки та для захисту передачі конфіденційного контенту, який ви надсилаєте нам як оператору сайту, наш веб-сайт використовує шифрування SSL або TLS. Це означає, що дані, які ви передаєте через цей веб-сайт, не можуть бути прочитані третіми особами. Розпізнати зашифроване з’єднання можна за адресним рядком браузера “https://” та символом замка в рядку браузера.

Лог-файли сервера

У лог-файлах сервера провайдер веб-сайту автоматично збирає і зберігає інформацію, яку ваш браузер автоматично передає нам. Це вони:

Відвідувана сторінка на нашому домені
Дата і час запиту до сервера
Тип та версія браузера
Використовувана операційна система
URL-адреса реферала
Ім’я хоста комп’ютера, з якого здійснюється доступ
IP-адреса

Ці дані не об’єднуються з іншими джерелами даних. Обробка даних здійснюється на підставі ст. 6 абз. 1 літ. b DSGVO, яка дозволяє обробку даних для виконання договору або переддоговірних заходів.

Контактна форма

Дані, передані через контактну форму, включаючи Ваші контактні дані, зберігаються з метою обробки Вашого запиту або для того, щоб бути доступними для подальших запитань. Ці дані не будуть передані без Вашої згоди.

Дані, внесені в контактну форму, обробляються виключно на підставі Вашої згоди (ст. 6 абз. 1 літ. “а” DSGVO). Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час. Для відкликання достатньо неформального повідомлення електронною поштою. Відкликання не впливає на законність операцій з обробки даних, здійснених до моменту відкликання.

Дані, передані через контактну форму, будуть зберігатися у нас до тих пір, поки ви не попросите нас видалити їх, не відкличете свою згоду на їх зберігання або поки не відпаде необхідність в їх зберіганні. Обов’язкові правові положення, зокрема, строки зберігання, залишаються незмінними.

Печиво

Наш сайт використовує файли cookie. Це невеликі текстові файли, які ваш веб-браузер зберігає на вашому кінцевому пристрої. Файли cookie допомагають нам зробити наш веб-сайт більш зручним, ефективним та безпечним.

Деякі файли cookie є “сесійними файлами cookie”. Такі файли cookie видаляються автоматично в кінці сеансу роботи Вашого браузера. З іншого боку, інші файли cookie залишаються на Вашому термінальному пристрої до тих пір, поки Ви самі їх не видалите. Такі файли cookie допомагають нам розпізнати вас, коли ви повертаєтеся на наш сайт.

За допомогою сучасного веб-браузера Ви можете контролювати, обмежувати або запобігати встановленню файлів cookie. Багато веб-браузерів можна налаштувати таким чином, щоб файли cookie видалялися автоматично при закритті програми. Відключення файлів cookie може призвести до обмеження функціональності нашого веб-сайту.

Встановлення файлів cookie, необхідних для здійснення електронних комунікаційних процесів або надання певних бажаних Вами функцій (наприклад, кошик для покупок), ґрунтується на ст. 6 абз. 1 літ. f DSGVO. Як оператор цього веб-сайту, ми маємо законний інтерес у збереженні файлів cookie для технічно безпомилкового та безперебійного надання наших послуг. Якщо встановлюються інші файли cookie (наприклад, для функцій аналізу), вони розглядаються окремо в цій декларації про захист даних.

Google Analytics

Наш сайт використовує функції сервісу веб-аналізу Google Analytics. Постачальником послуг веб-аналітики є компанія Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics використовує “cookies”. Це невеликі текстові файли, які ваш веб-браузер зберігає на вашому кінцевому пристрої і які дозволяють аналізувати використання веб-сайту. Інформація, що генерується файлами cookie про використання Вами нашого веб-сайту, передається на сервер Google і зберігається там. Сервер, як правило, знаходиться в США.

Файли cookie Google Analytics встановлюються на підставі ст. 6 абз. 1 літ. f DSGVO. Як оператор цього веб-сайту, ми маємо законний інтерес в аналізі поведінки користувачів з метою оптимізації нашого веб-сайту та, за необхідності, нашої реклами.

Анонімізація IP-адрес

Ми використовуємо Google Analytics у поєднанні з функцією анонімізації IP-адреси. Вона гарантує, що Google скорочує Вашу IP-адресу в державах-членах Європейського Союзу або в інших державах-учасницях Угоди про Європейський економічний простір, перш ніж передавати її в США. Можливі виняткові випадки, коли Google передає повну IP-адресу на сервер у США і там її усікає. Google буде використовувати цю інформацію від нашого імені з метою оцінки використання вами веб-сайту, складання звітів про діяльність веб-сайту та надання нам інших послуг, пов’язаних з діяльністю веб-сайту та використанням Інтернету. IP-адреса, передана Google Analytics, не об’єднується з іншими даними Google.

Плагін для браузера

Встановлення файлів cookie Вашим веб-браузером можна запобігти. Однак, деякі функції нашого веб-сайту можуть бути обмежені в результаті цього. Ви також можете запобігти збору даних, пов’язаних з використанням Вами веб-сайту, включаючи Вашу IP-адресу та подальшу обробку Google. Це можливо шляхом завантаження та встановлення плагіну для браузера, доступного за наступним посиланням: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Заперечення проти збору даних

Ви можете заборонити збір Ваших даних системою Google Analytics, перейшовши за наступним посиланням. Буде встановлено файл cookie для відмови, який запобігатиме збору Ваших даних під час наступних відвідувань нашого веб-сайту: Деактивуйте Google Analytics.

Більш детальну інформацію про те, як Google Analytics обробляє дані користувачів, можна знайти в політиці конфіденційності Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Обробка замовлень

З метою повного дотримання вимог законодавства щодо захисту персональних даних, ми уклали угоду про обробку замовлень з компанією Google.

Демографічні характеристики за допомогою Google Analytics

Наш сайт використовує функцію “демографічні характеристики” Google Analytics. З його допомогою можна створювати звіти, які містять відомості про вік, стать та інтереси відвідувачів сайту. Ці дані надходять з реклами на основі інтересів від Google, а також з даних про відвідувачів від сторонніх постачальників. Прив’язати дані до конкретної особи неможливо. Ви можете відключити цю функцію в будь-який момент. Це можливо за допомогою налаштувань реклами у Вашому обліковому записі Google або шляхом загальної заборони збору Ваших даних Google Analytics, як пояснюється в пункті “Заперечення проти збору даних”.

Datenschutzerklärung

Datenschutz hat bei uns einen sehr hohen Stellenwert. Daher nehmen wir den Schutz Ihrer Daten sehr ernst. Wir möchten, dass Sie bei der Nutzung unserer Internet-Angebote immer sicher sind und genau wissen, welche Daten gespeichert und verwendet werden. Wir beachten den Grundsatz der Datenvermeidung und der Datensparsamkeit. Grundlage ist das in Deutschland geltende Recht in Form des Bundesdatenschutzgesetzes und der Datenschutz-Grundverordnung der EU. Hier erfahren Sie, welche Daten wir erheben und wie wir sie verwenden.

Allgemeiner Hinweis und Pflichtinformationen

Benennung der verantwortlichen Stelle

Die verantwortliche Stelle für die Datenverarbeitung auf dieser Website ist:

Die verantwortliche Stelle entscheidet allein oder gemeinsam mit anderen über die Zwecke und Mittel der Verarbeitung von personenbezogenen Daten (z.B. Namen, Kontaktdaten o. Ä.).

Widerruf Ihrer Einwilligung zur Datenverarbeitung

Nur mit Ihrer ausdrücklichen Einwilligung sind einige Vorgänge der Datenverarbeitung möglich. Ein Widerruf Ihrer bereits erteilten Einwilligung ist jederzeit möglich. Für den Widerruf genügt eine formlose Mitteilung per E-Mail. Die Rechtmäßigkeit der bis zum Widerruf erfolgten Datenverarbeitung bleibt vom Widerruf unberührt.

Recht auf Beschwerde bei der zuständigen Aufsichtsbehörde

Als Betroffener steht Ihnen im Falle eines datenschutzrechtlichen Verstoßes ein Beschwerderecht bei der zuständigen Aufsichtsbehörde zu. Zuständige Aufsichtsbehörde bezüglich datenschutzrechtlicher Fragen ist der Landesdatenschutzbeauftragte des Bundeslandes, in dem sich der Sitz unseres Unternehmens befindet. Der folgende Link stellt eine Liste der Datenschutzbeauftragten sowie deren Kontaktdaten bereit: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Recht auf Datenübertragbarkeit

Ihnen steht das Recht zu, Daten, die wir auf Grundlage Ihrer Einwilligung oder in Erfüllung eines Vertrags automatisiert verarbeiten, an sich oder an Dritte aushändigen zu lassen. Die Bereitstellung erfolgt in einem maschinenlesbaren Format. Sofern Sie die direkte Übertragung der Daten an einen anderen Verantwortlichen verlangen, erfolgt dies nur, soweit es technisch machbar ist.

Recht auf Auskunft, Berichtigung, Sperrung, Löschung

Sie haben jederzeit im Rahmen der geltenden gesetzlichen Bestimmungen das Recht auf unentgeltliche Auskunft über Ihre gespeicherten personenbezogenen Daten, Herkunft der Daten, deren Empfänger und den Zweck der Datenverarbeitung und ggf. ein Recht auf Berichtigung, Sperrung oder Löschung dieser Daten. Diesbezüglich und auch zu weiteren Fragen zum Thema personenbezogene Daten können Sie sich jederzeit über die im Impressum aufgeführten Kontaktmöglichkeiten an uns wenden.

SSL- bzw. TLS-Verschlüsselung

Aus Sicherheitsgründen und zum Schutz der Übertragung vertraulicher Inhalte, die Sie an uns als Seitenbetreiber senden, nutzt unsere Website eine SSL-bzw. TLS-Verschlüsselung. Damit sind Daten, die Sie über diese Website übermitteln, für Dritte nicht mitlesbar. Sie erkennen eine verschlüsselte Verbindung an der „https://“ Adresszeile Ihres Browsers und am Schloss-Symbol in der Browserzeile.

Server-Log-Dateien

In Server-Log-Dateien erhebt und speichert der Provider der Website automatisch Informationen, die Ihr Browser automatisch an uns übermittelt. Dies sind:

  • Besuchte Seite auf unserer Domain
  • Datum und Uhrzeit der Serveranfrage
  • Browsertyp und Browserversion
  • Verwendetes Betriebssystem
  • Referrer URL
  • Hostname des zugreifenden Rechners
  • IP-Adresse

Es findet keine Zusammenführung dieser Daten mit anderen Datenquellen statt. Grundlage der Datenverarbeitung bildet Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO, der die Verarbeitung von Daten zur Erfüllung eines Vertrags oder vorvertraglicher Maßnahmen gestattet.

Kontaktformular

Per Kontaktformular übermittelte Daten werden einschließlich Ihrer Kontaktdaten gespeichert, um Ihre Anfrage bearbeiten zu können oder um für Anschlussfragen bereitzustehen. Eine Weitergabe dieser Daten findet ohne Ihre Einwilligung nicht statt.

Die Verarbeitung der in das Kontaktformular eingegebenen Daten erfolgt ausschließlich auf Grundlage Ihrer Einwilligung (Art. 6 Abs. 1 lit. a DSGVO). Ein Widerruf Ihrer bereits erteilten Einwilligung ist jederzeit möglich. Für den Widerruf genügt eine formlose Mitteilung per E-Mail. Die Rechtmäßigkeit der bis zum Widerruf erfolgten Datenverarbeitungsvorgänge bleibt vom Widerruf unberührt.

Über das Kontaktformular übermittelte Daten verbleiben bei uns, bis Sie uns zur Löschung auffordern, Ihre Einwilligung zur Speicherung widerrufen oder keine Notwendigkeit der Datenspeicherung mehr besteht. Zwingende gesetzliche Bestimmungen – insbesondere Aufbewahrungsfristen – bleiben unberührt.

Cookies

Unsere Website verwendet Cookies. Das sind kleine Textdateien, die Ihr Webbrowser auf Ihrem Endgerät speichert. Cookies helfen uns dabei, unser Angebot nutzerfreundlicher, effektiver und sicherer zu machen.

Einige Cookies sind “Session-Cookies.” Solche Cookies werden nach Ende Ihrer Browser-Sitzung von selbst gelöscht. Hingegen bleiben andere Cookies auf Ihrem Endgerät bestehen, bis Sie diese selbst löschen. Solche Cookies helfen uns, Sie bei Rückkehr auf unserer Website wiederzuerkennen.

Mit einem modernen Webbrowser können Sie das Setzen von Cookies überwachen, einschränken oder unterbinden. Viele Webbrowser lassen sich so konfigurieren, dass Cookies mit dem Schließen des Programms von selbst gelöscht werden. Die Deaktivierung von Cookies kann eine eingeschränkte Funktionalität unserer Website zur Folge haben.

Das Setzen von Cookies, die zur Ausübung elektronischer Kommunikationsvorgänge oder der Bereitstellung bestimmter, von Ihnen erwünschter Funktionen (z.B. Warenkorb) notwendig sind, erfolgt auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO. Als Betreiber dieser Website haben wir ein berechtigtes Interesse an der Speicherung von Cookies zur technisch fehlerfreien und reibungslosen Bereitstellung unserer Dienste. Sofern die Setzung anderer Cookies (z.B. für Analyse-Funktionen) erfolgt, werden diese in dieser Datenschutzerklärung separat behandelt.

Google Analytics

Unsere Website verwendet Funktionen des Webanalysedienstes Google Analytics. Anbieter des Webanalysedienstes ist die Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics verwendet “Cookies.” Das sind kleine Textdateien, die Ihr Webbrowser auf Ihrem Endgerät speichert und eine Analyse der Website-Benutzung ermöglichen. Mittels Cookie erzeugte Informationen über Ihre Benutzung unserer Website werden an einen Server von Google übermittelt und dort gespeichert. Server-Standort ist im Regelfall die USA.

Das Setzen von Google-Analytics-Cookies erfolgt auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO. Als Betreiber dieser Website haben wir  ein berechtigtes Interesse an der Analyse des Nutzerverhaltens, um unser Webangebot und ggf. auch Werbung zu optimieren.

IP-Anonymisierung

Wir setzen Google Analytics in Verbindung mit der Funktion IP-Anonymisierung ein. Sie gewährleistet, dass Google Ihre IP-Adresse innerhalb von Mitgliedstaaten der Europäischen Union oder in anderen Vertragsstaaten des Abkommens über den Europäischen Wirtschaftsraum vor der Übermittlung in die USA kürzt. Es kann Ausnahmefälle geben, in denen Google die volle IP-Adresse an einen Server in den USA überträgt und dort kürzt. In unserem Auftrag wird Google diese Informationen benutzen, um Ihre Nutzung der Website auszuwerten, um Reports über Websiteaktivitäten zu erstellen und um weitere mit der Websitenutzung und der Internetnutzung verbundene Dienstleistungen gegenüber uns zu erbringen. Es findet keine Zusammenführung der von Google Analytics übermittelten IP-Adresse mit anderen Daten von Google statt.

Browser Plugin

Das Setzen von Cookies durch Ihren Webbrowser ist verhinderbar. Einige Funktionen unserer Website könnten dadurch jedoch eingeschränkt werden. Ebenso können Sie die Erfassung von Daten bezüglich Ihrer Website-Nutzung einschließlich Ihrer IP-Adresse mitsamt anschließender Verarbeitung durch Google unterbinden. Dies ist möglich, indem Sie das über folgenden Link erreichbare Browser-Plugin herunterladen und installieren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Widerspruch gegen die Datenerfassung

Sie können die Erfassung Ihrer Daten durch Google Analytics verhindern, indem Sie auf folgenden Link klicken. Es wird ein Opt-Out-Cookie gesetzt, der die Erfassung Ihrer Daten bei zukünftigen Besuchen unserer Website verhindert: Google Analytics deaktivieren.

Einzelheiten zum Umgang mit Nutzerdaten bei Google Analytics finden Sie in der Datenschutzerklärung von Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Auftragsverarbeitung

Zur vollständigen Erfüllung der gesetzlichen Datenschutzvorgaben haben wir mit Google einen Vertrag über die Auftragsverarbeitung abgeschlossen.

Demografische Merkmale bei Google Analytics

Unsere Website verwendet die Funktion “demografische Merkmale” von Google Analytics. Mit ihr lassen sich Berichte erstellen, die Aussagen zu Alter, Geschlecht und Interessen der Seitenbesucher enthalten. Diese Daten stammen aus interessenbezogener Werbung von Google sowie aus Besucherdaten von Drittanbietern. Eine Zuordnung der Daten zu einer bestimmten Person ist nicht möglich. Sie können diese Funktion jederzeit deaktivieren. Dies ist über die Anzeigeneinstellungen in Ihrem Google-Konto möglich oder indem Sie die Erfassung Ihrer Daten durch Google Analytics, wie im Punkt “Widerspruch gegen die Datenerfassung” erläutert, generell untersagen.